Dzisiejszy konkurs to pokaz rywalizacji na bardzo wysokim poziomie. Jury miało twardy orzech do zgryzienia – wszystkie potrawy bardzo smaczne, pięknie zaprezentowane – która wybrać? Po długich obradach wybrano zwycięzców:
I miejsce – Hubert Rudnik i Kamil Puchta – Comber w panierce pistacjowej, z gruszką z wina, słodkim groszkiem i sosem z wina redukowanego.
II miejsce – Dorota Wieliczko i Szymon Dąbrowski – Królik duszony w marynacie miodowo-musztardowej z sosem śliwkowym, piernikiem i grilowaną polentą.
III miejsce – ex aequo – Patrycja Ziółkowska i Paulina Wieliczko – Królik duszony w cebulowej pierzynce z soczewicą, grilowaną gruszką i sosem żurawinowym oraz Ewelina Wróbel i Agata Karczmarczyk – Roladki z królika w zielonej panierce z kaszą jaglaną, miodowym farfalle i sosem śmietanowym.
Wszystkim uczestnikom GRATULUJEMY!!!
Przepisy na konkursowe dania wkrótce na naszej stronie, w zakładce „Gotuj z nami”.